Etixx ambassador van de maand: Glen Van Den Bulcke

Welke sport(en) beoefen je?
"(Trail)running, OCR, zwemmen, fietsen, road2triatlon, (zaal)voetbal"

 

Wat wordt jouw GiveItYourAll moment in 2019 (grootste sportieve uitdaging)?
"111 TRI-series in Deinze, eerste echte triatlonwedstrijd (1km zwemmen, 100 fietsen en 10 lopen) -> http://www.sportevents.eu/triathlonseries/nl/deinze/ "

 

Favoriete Quote
"#NeverNotMoving"

 

Waaraan probeert u het meeste aandacht te spenderen in uw dagdagelijks voedingspatroon? Omschrijf ook hoe dit een impact heeft op uw sportprestaties.
"Ik zorg ervoor dat ik voldoende eet en drink. Ik train zelf op dagelijkse basis en daarbovenop geef ik als Sports Coach bij Fitter&Fitter meerdere trainingssessies per dag. Ik sta dus nooit stil, daarbij is het is van cruciaal belang dat ik voldoende 'tank'. Ik hecht ontzettend veel belang aan de juist eiwitopname omdat dit mijn herstel voor een groot stuk bepaalt. Ik merk, dat sinds ik hier extra oplet, mijn progressie is toegenomen"

 

Hoe ziet uw voorbereiding eruit op een wedstrijd/training? Wedstrijdmaaltijd, inname supplementen, inname sportvoeding (welke producten en hoeveel), bepaalde rituelen,...
"Tijdens trainingsperiodes zorg ik gewoon dat ik alles wat ik nodig heb uit mijn eten en drinken haal. In voorbereiding maak ik niet echt gebruik van supplementen. Enkel voor de langere duurtrainingen zorg ik ook voor wat extra brandstof. Tijdens wedstrijdperiodes ga ik dan wel werken met supplementen (bv. Carbo-Gy en/of Isotone drank) in mijn voorbereiding. Voor de rest is voldoende slaap een must. Hier probeer ik extra op te letten de dagen voor een wedstrijd."

 

Welke producten neemt u tijdens en na een training/wedstrijd om uw prestatie en recuperatie te verbeteren? Omschrijf ook kort wat de inhoud was van deze training/wedstrijd.
"Isotone sportdrank (ISOTONIC), Carbo-loader (CARBO-GY) en isotone energiegels (ISOTONIC ENERGY GELS)"

 

Welk Etixx product zou u absoluut willen aanraden aan sporters die nog geen ervaring hebben met het Etixx gamma? Kan u omschrijven hoe en in welke situaties u dit product voornamelijk gebruikt?
"RECOVERY SHAKE! Nemen na intensievere trainingen (koolhydraatverbranding). Topproduct en super lekker!"

 

Wat vindt u in het algemeen de grote sterktes van het Etixx gamma in vergelijking met een ander sportvoedingsmerk?
"Kwaliteit en een goede ondersteuning, alles wordt goed gedocumenteerd."

 

Welk Etixx supplement is voor u onmisbaar en waarom?
"Magnesium 2000 AA als kuur ter voorbereiding naar mijn wedstrijd. De laatste weken voor de wedstrijd zijn binnen mijn trainingsprogramma heel cruciaal. Ik kan het tijdens die periode ook niet permitteren dat mijn spieren overbelast of vermoeid raken."

 

Feedback op het Etixx gamma. Welk(e) product(en)/smaken zou u graag nog gezien hebben als aanvulling van ons gamma?
Smaken aanvullen van de Energy Gels.

 

Glen Van Den Bulcke - Etixx Ambassador