​​Wat vindt Ann Wauters over de komende samenwerking met Etixx? We vroegen het haar zelf!

​​Wat vindt Ann Wauters over de komende samenwerking met Etixx? We vroegen het haar zelf!

Voor iedereen die gisteren het groter nieuws miste: Ann Wauters – die wordt gezien als de Michael Jordan van het vrouwenbasketbal – komt terug naar België na 17 jaar deel te nemen aan de Amerikaanse WNBA! Nog beter is dat ze dit niet zomaar doet, maar dat ze terugkomt om te spelen voor het team van Castors Braine; het team die vanaf nu Mithra Etixx Castors Braine zal noemen!

Toen we Ann Wauters vroeger wat haar gevoel was over onze toekomstige samenwerking als sportvoedingspartner, kregen we van haar de volgende reactie:

“Ik ben eerlijk gezegd zeer enthousiast om samen te werken met Etixx. Ik moet eerlijk toegeven dat ik gedurende mijn volledige carrière nooit specifieke sportvoeding heb genomen. Zelfs in de WNBA is dit niet iets wat reeds ingeburgerd is. Het idee dat de meeste van mijn collega’s over sportvoeding hebben is dat dit vooral voor lange-afstandssporten is. Ik geloof echter wel in de meerwaarde dat sportvoeding kan betekenen voor je gezondheid en prestaties dus ik ben enorm benieuwd om hierover bij te leren en te ontdekken welke producten mijn doel kan ondersteunen – zeker nu ik een jaartje ouder word”, voegde ze toe met een grote lach op haar gezicht.

Ook onze CEO van Etixx NV en General Manager van Omega Pharma Belux Davy De Vlieger kijkt uit naar deze veelbelovende samenwerking:

“Wij zijn enorm tevreden om te mogen samenwerking met zo’n enthousiast team als de Castors de Braine en hun nieuwe topspeelster. Aangezien het doel van onze internationale partnerships is om de noden van specifieke sportgroepen in kaart te brengen, was het voor ons een logische volgende stap om dit in het basketbal te doen. Het is een team die zelf in de startblokken staat op vlak van sportvoeding en het zal dan ook interessant zijn om samen de sportvoedingsstrategie van dit team op te bouwen en te optimaliseren. Zoals bij iedere partnership met een internationaal karakter zullen wij samenwerken om onze bestaande producten te optimaliseren en te kijken er nog bepaalde producten ontwikkeld moeten worden om volledig te voldoen aan de noden van basketspe(e)l(st)ers. Het was ook een bewuste keuze om een ploeg te kiezen uit het zuiden van het land. We zijn hier reeds aanwezig, maar willen onze focus op Wallonië leggen zodat we ook hier het kwalitatief en persoonlijk advies - waarvoor Etixx reeds gekend is in Vlaanderen - algemeen kunnen verspreiden.”
Wij zien de samenwerking alvast zitten, en als we Sporza moeten geloven zal er nu ook bij Castors Braine veel gelachen worden! Volg zeker onze social media kanalen om onze samenwerking te volgen!